Oletko koskaan miettinyt, miksi pelit ovat niin halpoja punktid.fi kaupassa?

By | 2021-09-28T16:15:52+00:00 2021/09/28|Uncategorized @fi|

Hinnat 03.09.2021 artikkelin kirjoittamishetkellä

Oletko koskaan miettinyt, miksi pelit ovat niin halpoja punktid.fi kaupassa??

 

Miten sama peli voi olla kaupassamme yli puolet halvempi kuin tutussa ostoskeskuksen elektroniikkakaupassa? Kuulemme tämän kysymyksen usein ja aivan oikein, se herättää epäilyksiä ihmisten keskuudessa. Alla olemme esittäneet tärkeimmät syyt, mistä hintaerot johtuvat ja miksi verkkokauppaamme kannattaisi suosia.

 

Edullinen. Peleissämme ei ole fyysisiä pakkauksia, joiden valmistus, kuljetus ja varastointi on kallista. Koska tuotteet ovat digitaalisia, välittäjille ei aiheudu lisäkustannuksia, mikä tekee siitä tavalliselle ostajalle välittömästi 20–30 % laatikkopelejä edullisemman. Vanhempia pelejä voi saada erityisen edullisesti, sillä ostamme ne valmistajalta vasta sitten, kun hinnat ovat jo laskeneet.

 

 

Nopea toimitus. Lähetämme halutun pelin aktivointikoodin sähköpostiisi heti ostoksen suoritettuasi. Voit ladata pelin itse valmistajan sivulta. Uuden pelin ennakkotilaajana voit olla varma, että saat pelin nopeammin kuin ystäväsi.

 

 

Turvallinen. Verkkokaupassamme kaikki toimittajat tarkistetaan ja pelikoodit tulevat laillisista kanavista. Sen ansiosta peliaktivointikoodit toimivat aina, ja pelit toimivat myös tulevaisuudessa. Laadustamme kertoo yli 6000 positiivista arviota kansainvälisellä arviointisivustolla www.trustpilot.com.

 

 

 

Suuri valikoima pelejä. Valikoimassamme on yli 1500 PC-, Mac-, PlayStation-, Xbox- ja Nintendo-peliä. Lisäksi löydät laajan valikoiman jäsen- ja rahakortteja eri alueille ja pelialustoille.

 

 

Käyttäjätuki. Jos pelien aktivoinnissa on ongelmia, meillä on yli 10 vuoden kokemus kaikenlaisten teknisten ongelmien ratkaisemisesta.

 

 

Joustava. Verkkokaupassamme voit maksaa kätevästi oman pankkisi pankkilinkillä. Hyväksymme kaikkien yleisimpien maksukorttien lisäksi myös Pocopayn, PayPalin ja Bitcoinin. Lisäksi voit jakaa suuremmissa ostoksissa maksut pidemmälle ajalle Esto-osamaksun avulla.

 

 

Jatkossa kaikki halpenee entisestään, sillä tienaat jokaisesta ostoksesta bonusta ja jokainen ostos verkkokaupastamme on jatkossa vieläkin edullisempi! Voit seurata ostohistoriaasi ja kertynyttä bonusta käyttäjätililläsi.

 

 

Maksamme sinulle. Suosittele kauppaamme henkilökohtaisella referral-koodillasi ja sen lisäksi, että ystävä saa ostoksensa 10% alennuksella, tienaat rahaa jokaisesta ystäviesi ostamasta pelistä.

 

 

Ympäristöystävällinen. Ostamalla digitaalisen pelin fyysisen levyn valmistus, muovilaatikkoon pakkaaminen, esitteen painaminen ja muovittaminen jäävät pois puhumattakaan lentokone- ja laivakuljetuksista logistiikkakeskuksiin ja sieltä rekoilla kauppoihin, joista asiakas noutaa tuotteen omalla autollaan. Se säästää paljon energiaa.