Change Invest osti osuuden Punktid.ee:stä, joka valmistautuu First North -listautumiseen

By | 2021-08-05T08:50:19+00:00 2021/08/05|Uncategorized @fi|

Maaliskuussa järjestetyn rahankeräyskierroksen jälkeen veneeseen on hypännyt Punktid.ee:n uusimpana sijoittajana virolainen krypto-startup Change Invest. Kesän alussa Change osti osuuden Punktid.ee:n projektista ja mukana tuodaan myös kokemukset, jotka auttavat yrityksen laajenemisessa.

Punktid.ee:n johtajan Hannes Niidin mukaan Change Investin mukaan ottaminen kertoo luottamuksesta hankkeen tulevaisuuteen. ”Olemme erittäin iloisia nähdessämme Change Investin kaltaisen tunnetun tekijän sijoittajiemme riveissä. Se osoittaa, että toimintaamme ja tulevaisuudennäkymiimme uskotaan ja on todiste laajentumisen vakavuudesta ja markkinamahdollisuuksista. Change sopii meille sijoittajana erinomaisesti, sillä gaming ja krypto ovat melko läheisiä sektoreita. Pelisektori kukoistaa ja kasvaa hurjaa vauhtia. Strateginen sijoittaja, jolla on vastaava kasvukokemus, tuo meille korvaamattoman määrän tietoa”, Niid toteaa. ”Vuosi on ollut meille tapahtumarikas ja vielä jännittävämmät ajat ovat edessäpäin — loppuvuodesta, loka- tai marraskuussa, suunnittelemme Nasdaq First North -listausta!”

Virossa tietokonepelejä välittävä startup-yritys Punktid.ee toimii pääasiassa Viron markkinoilla, mutta on pikkuhiljaa alkanut laajentua myös naapurimarkkinoille. Rahoituksen hankkimisen tavoitteena on päästä nopeasti Baltian ja Ukrainan markkinoille, jossa toiminta on jo aloitettu omalla rahoituksella. Alkuvuodesta Punktid.ee:hen sijoitti myös tunnettu kaupankävijä Marat Kasparov.

Changen CEO Kangro lisää: ”Oli kyseessä sitten lupaava startup-yritys tai suuri menestyvä yritys, tuemme mielellämme heidän innovaatioitaan. Tapaamme silloin tällöin tiimejä, joihin todella uskomme, ja autamme heitä neuvomalla ja tukemalla. Punktid.ee:stä tuli vuonna 2009 yksi Viron ensimmäisistä verkkokaupoista, jotka toimittivat tuotteita digitaalisesti. Nykyään he ovat oman alansa suurimpia tekijöitä. Heidän kasvunsa, päättäväisyytensä ja vahva yhteisöllisyytensä tekivät meihin vaikutuksen.”

Punktid on kasvanut perustamisen jälkeen vuosittain ja Punktid.ee:n johtaja ja omistaja Hannes Niid ennustaa omien varojen liikevaihdon olevan tänä vuonna 2021 noin 2,2–2,4 miljoonaa euroa.