Ohje: miten käyttää VPN:ää Xbox Live Goldia aktivoitaessa?

By | 2022-07-19T08:58:00+00:00 2022/07/01|Xbox|

Ohje: miten käyttää VPN:ää Xbox Live Goldia aktivoitaessa?

Alueellisilta vaatimuksiltaan pelimaailman monimutkaisin Xbox tekee taas muutoksia järjestelmäänsä, mikä tarkoittaa paikallisille asiakkaille uusia hankaluuksia Xbox Live Gold -palvelun käytössä. Kun aiemmin aktivointiin vaadittiin, että Xbox- ja Microsoft-tilit on rekisteröity johonkin Live Goldin tukemiin alueisiin, nyt siihen lisätään myös IP-osoitevaatimus. Tämä tarkoittaa puolestaan, että useimpien ihmisten on käytettävä VPN-palvelua koodin aktivoimiseksi.

Mikä on VPN?

VPN on lyhenne englanninkielisistä sanoista ”Virtual Private Network”, eli virtuaalinen yksityinen verkko. VPN muodostaa suojatun verkon, jonka liikennettä kolmannet osapuolet eivät voi seurata, missä ikinä oletkin. Virtuaalinen yksityinen verkko suojaa internetliikennettäsi ja henkilöllisyyttäsi telekuuntelulta. VPN antaa myös vaikutelman, että olet muussa maassa kuin todellisuudessa olet, jolloin voit käyttää maantieteellisesti rajoitettuja palveluita ja sovelluksia.

Miten VPN:ää käytetään Xbox-koodin aktivoimiseen?

Luotettavat VPN-palvelut ovat aina maksullisia. Emme suosittele käyttämään mitään ilmaista VPN:ää, sillä on olemassa erittäin suuri todennäköisyys, että kyseessä on huijaus, jonka kautta yritetään varastaa käyttäjätietoja. Tarvittaessa annamme asiakkaillemme tilapäisen pääsyn VPN-tilillemme, jota voidaan käyttää koodin aktivointiin. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä (www.punktid.fi/yhteyshenkilö) ostettuasi Xbox Live Gold -koodin. Jos olet jo VPN:n käyttäjä, et tietenkään tarvitse erillistä pääsyä.

Käytämme NordVPN:iä esimerkkinä palvelun käytöstä:

1) Lataa ensin NordVPN-ohjelma: https://nordvpn.com/download/

2) Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi (Punktid.ee-asiakkaat voivat ottaa meihin yhteyttä ja käyttää tiliämme)

3) Kirjoita ohjelman hakukenttään maa, jonka IP-osoitetta haluat käyttää. Esimerkissämme on käytössä United Kingdom:

vpn disconnect

4) Yritä aktivoida Xbox Live Gold -koodisi uudelleen osoitteessa https://redeem.microsoft.com/

5) Kun koodi on aktivoitu onnistuneesti, lopeta VPN-yhteys:

VPN DISCONNECT

Jos sinulla on edelleen ongelmia Xbox Live Gold -jäsenyyden aktivoinnissa, ota meihin yhteyttä ja keksimme ratkaisun!

 

Voit ostaa Xbox Live Gold -jäsenyyden Punktid.fi -verkkokaupasta.