5 hyvää syytä ostaa pelejä lahjakortilla

By | 2021-10-15T16:23:58+00:00 2021/10/15|Konsolit, PlayStation, Xbox|

5 hyvää syytä ostaa pelejä lahjakortilla

 

Erilaisten maksuratkaisujen nopeasta kehityksestä huolimatta pelialustojen lahjakortit ovat edelleen tuotevalikoimamme suosituimpia tuotteita. Ensi silmäyksellä luottokorttitietojen syöttäminen peliportaaliin voi tuntua erittäin huomaavaiselta, mutta tässä on 5 syytä, miksi lahjakortteja voisi edelleen suosia.

 

1. Turvallisuus

Jos pelialusta on lapsen käytössä, peleihin käytetty summa rajoittuu aina lahjakortin arvoon ja vanhemman hallintaan. Lisäksi pelialustat ja valmistajat ovat aina olleet kyberrikollisten suosikkikohteita ja luottokorttitietojen varastaminen on tällä alalla yleistä. Verkkokaupassamme lahjakortin voit turvallisesti maksaa verkkopankissasi tai monella muulla maksutavalla.

 

2. Mukavuus

Lahjakortin aktivointi on helppoa, ja jos sinulle tulee ongelma tai kysymys, asiakastukemme on aina valmis auttamaan sinua äidinkielelläsi.

 

3. Eri alueet

Lahjakortteja voi ostaa eri alueille, jolloin voit ostaa edullisempia pelejä oman alueen ulkopuolelta tai pelejä joita ei julkaista omalla alueellasi.

 

 

4. Hyvä lahja

Peliala muuttuu koko ajan ja tämän parempaa lahjaa voi olla vaikea valita. Lahjakortti on turvallinen valinta, jos haluat ilahduttaa peleistä kiinnostunutta kaveriasi.

 

5. Halvempi hinta

Viimeinen, mutta ei varmasti vähemmän tärkeä syy on halvempi hinta. Verkkokaupastamme löytyy PlayStation-, Xbox-, Nintendo-, Roblox- ja Steam-lahjakortteja jopa 25 % nominaaliarvosta edullisempaan hintaan. Lisäksi jokaisen ostoksen yhteydessä ansaitset kanta-asiakasbonuksen, mikä tekee myöhemmistä ostoksista entistä edullisempia.

 

 

PlayStation-lahjakortit

PSN-korteilla voit avata oven loputtomien mahdollisuuksien maailmaan. Jos käytössäsi on PlayStation-lahjakortti, voit ostaa suoraan PS-kaupasta ilman, että sinun on syötettävä henkilökohtaisia tietojasi. Lahjakorttien avulla saat enemmän kuin maksat. Tarkoittaako se lisää pelejä? No kyllä! PlayStation Store on yksi suurimmista alustakaupoista, jossa on runsaasti Sonyn eksklusiivisia pelejä, muiden sisällöntuottajien videopelejä, komboja, skinejä ja paljon muuta. Ostaminen PlayStationin prepaid-korteilla voi olla paljon tehokkaampaa ja hyödyllisempää!

 

Xbox Live -lahjakortit

Toinen pelialan jättiläinen on Xbox, jolla on paljon videopelejä ja muita peleihin liittyviä tuotteita. Joten ei ole ihme, että Xbox Live -kortit ovat pelaajien suosituimpia prepaid-kortteja. Rahan lisääminen Xbox-tilillesi lahjakorttien avulla on helppoa ilman ongelmia pankkitietojen antamisessa. Lisäksi lahjakortit eivät sisällä ylimääräisiä veroja tai maksuja, joten voit olla varma, että ansaitset enemmän kuin mitä rahasi arvo on! Lisäksi, jos olet Windows-tietokoneen käyttäjä, voit myös käyttää Xbox-kortteja ostosten tekemiseen Microsoft Storesta tietokoneesi tarpeisiin.

 

Nintendo-lahjakortit

Nintendo on nimi, joka tunnetaan myös peliyhteisön ulkopuolella. Super Mario, Pokémon ja Donkey Kong ovat nimiä, jotka ovat osa miljoonien ihmisten lapsuutta, ja tämä perinne jatkuu. Paremman ostokokemuksen tarjoamiseksi pelaajilleen Nintendo lanseerasi eShop-lahjakorttinsa, joka toimii samalla tavalla kuin PSN- ja Xbox Live -kortit. Näillä prepaid-korteilla voit ostaa Nintendon verkkokaupasta kaikkea Wii- ja Switch-konsoleillesi, ja tietenkin saat enemmän kuin maksoit kortista.

 

 

PlayStation-, Xbox Live- ja Nintendo-lahjakortit eivät ole ainoita asiakkaidemme rakastamia tuotteita. Prepaid-korttien lisäksi verkkokaupastamme löydät vielä Playstation Plus-, PlayStation Now-, Xbox Game Pass-, Xbox Live Gold- ja Nintendo Switch Online -jäsenkortteja. Nämä ovat kortteja, jotka antavat peliympäristöjen jäsenille kuukausittain ilmaisia pelejä, mahdollisuuden kokeilla uusia pelejä, pelata verkossa ystävien kanssa ja pilvitilaa pelien tallentamista varten. Avain kaikkiin pelimaailman mahdollisuuksiin on käsissäsi!