Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
 • DIGITAL KEY
 • PC KEY
 • USA VERSION

Ostaa Verkosta: Razer Gold USA 20 USD lahjakortti

18.99
Saatavilla
Koodi lähetetään sähköpostiisi mahdollisimman pian.
Seller: Prepaid

1. Mene osoitteeseen gold.razer.com ja kirjaudu sisään Razer Gold -tilillesi.
2. Kun olet tällä sivulla, napsauta Kirjaudu.
3. Valitse vaihtoehto "Razer Gold PIN" ja napsauta "Lunasta koodi".
4. Syötä salainen koodisi ja napsauta sitten Lunasta nyt.

EXTkeys19.99

Virallinen aktivointikoodi USA Razer Gold 20 USD lahjakortin lunastamiseen Razer-tililläsi.

Razer Gold on yhtenäinen virtuaalinen krediitti pelaajille maailmanlaajuisesti. Osta pelejä ja pelin sisäistä sisältöä Razer Goldilla, niin saat enemmän vastinetta rahoillesi – mukaan lukien Razer Silverin ja eksklusiivisten pelitarjousten saaminen.
Voit tehdä ostoksen Razer Goldilla yli 42 000 pelissä ja viihdesisällössä. Aloita lataamalla Razer Gold -tilillesi varoja verkossa tai missä tahansa 5,6 miljoonasta asiakaskosketuspisteestämme ympäri maailmaa. Jokainen ostos Razer Goldissa tuo sinulle Razer Silveriä, joka on pelaajien ainoa kanta-asiakasohjelma.


Miten saan tuotteeni?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  Trustpilot
  Trustpilot
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009