Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
Slime_Rancher_PC_Cover
 • DIGITAL KEY
 • MULTI LANG
 • PC KEY
 • PEGI 3
 • STEAM KEY
 • WINDOWS

Ostaa Verkosta: Slime rancher (PC)

-60%
7.99 19.99
Loppu varastosta
Loppu varastosta
Tuote on loppunut varastosta ja lisätään pian.
Seller: Summanus

Jos olet jo asentanut Steam Clientin ja sinulla on Steam-tili, ohita ensimmäinen vaihe.

1. Lataa ja asenna Steam Client.
2. Avaa Steam Client -ohjelma
3. Jos sinulla ei ole Steam-tiliä, valitse "Create a new Account"
4. Jos sinulla on jo Steam-tili, kirjaudu sisään.
5. Paina "+ Add a Game" -kuvaketta sivun vasemmassa alakulmassa
6. Valitse "Activate a product on Steam".
7. Noudata näytön ohjeita ja syötä koodi, jonka olemme lähettäneet sinulle
8. Steam todentaa koodin muutamassa minuutissa
9. Paina "Library" nähdäksesi pelin.
10. Paina peliä ladataksesi sen

KäyttöjärjestelmäWindows 7+
Keskusyksikkö(Prosessori)
2.2GHz Dual Core
RAM(Muisti)
4 GB
Kiintolevy(Vapaa tila)
1 GB
GPU512MB VRAM

Hanki virallinen aktivointikoodi lunastaaksesi Slime rancher

Slime Rancher 2 on jatko-osa palkitulle, menestyksekkäälle alkuperäispelille, josta on nauttinut yli 15 miljoonaa fania ympäri maailmaa. Jatka Beatrix LeBeaun seikkailuja hänen matkatessaan Sateenkaarisaarelle, salaperäiseen maahan, joka on täynnä muinaista teknologiaa, tuntemattomia luonnonvaroja ja valtavasti vipeltäviä, rimpuilevia, uusia limoja löydettäväksi.
Kun Beatrix yrittää selvittää saaren salaisuuksia ja paljastaa sen todellisen tarkoituksen, hän rakentaa, hoitaa ja viljelee maatilaa kauniissa konservatoriossa, jonka säihkyvät lasiseinät antavat hänelle täyden näkymän prismanmuotoiseen paratiisiin, jota hän nyt kutsuu kodikseen.
Tutustu uuteen elinvoimaiseen maailmaan: Jatka Beatrix LeBeaun limankasvatusseikkailuja, kun hän matkustaa salaperäiselle sateenkaaren väriselle saarelle.
Löydä kiemurtelevia uusia limoja: Kerää limoja, joita ei ole ennen nähty tällä kaukaisella tilalla, kuten pomppivaa puuvillalimaa tai vesionkijalimaa.
Rakenna konservatorio Sateenkaarisaarelle: Ansaitse newbucksia limojen tuotoksilla ja kerää resursseja Sateenkaarisaarella päivittääksesi vacpackisi, rakentaaksesi uusia vempaimia ja laajentaaksesi konservatoriotasi.


Miten saan pelini?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.com-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!