Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
SIFU_PC_Cover
 • DIGITAL KEY
 • ENGLISH LANGUAGE
 • EU VERSION
 • PC KEY
 • PEGI 16
 • WINDOWS

Ostaa Verkosta: Sifu (PC)

-50%
19.99 39.99
Loppu varastosta
Loppu varastosta
Tuote on loppunut varastosta ja lisätään pian.
Seller: Summanus

1.Voit lunastaa koodin osoitteessa: https://www.epicgames.com/account/code-redemption
2.Kirjaudu sisään tai luo uusi tili (älä unohda vahvistaa sähköpostiosoitettasi)
3.Anna avain ja napsauta "Lunasta koodi" -painiketta.
4.Voit asentaa ja suorittaa pelin käyttämällä Epic Games Launcher

KäyttöjärjestelmäWindows 8.1
Keskusyksikkö(Prosessori)
AMD FX-4350 // Intel Core i5-3470
RAM(Muisti)
8 GB
Kiintolevy(Vapaa tila)
22 GB
GPURadeon R7 250 // GeForce GT 640

Hanki virallinen aktivointikoodi lunastaaksesi Sifu

Tuotteen Kuvaus:

Riittääkö yksi elämä kungfuun? Sifu on tarina nuoresta kungfu-oppilaasta, joka lähtee koston tielle ja metsästää perheensä murhaajia. Hän on yksin kaikkia vastaan, sillä hänellä ei ole liittolaisia, vain lukemattomia vihollisia. Hänen on turvauduttava ainutlaatuiseen kungfu-taitoonsa sekä salaperäiseen riipukseen, jotta hän voi voittaa ja säilyttää perheensä perinnön.
Koston tiellä: Vihollisten metsästys vie sinut kaupungin salaisiin koloihin, jengien hallitsemista lähiöistä yritysten pilvenpiirtäjien kylmille käytäville. Sinulla on yksi päivä aikaa, ja matkallasi on lukemattomia vihollisia. Jokaisesta virheestä joutuu maksamaan aikaa.
Sopeutuminen on ratkaisu: Huolellinen sijoittuminen ja ympäristön taitava hyödyntäminen ovat avainasemassa selviytymisessä. Käytä kaikkea, mitä sinulla on käytettävissäsi: heitettäviä esineitä, tilapäisaseita, ikkunoita ja ulokkeita... Mahdollisuudet ovat sinua vastaan, eikä sinulle anneta armoa.
Koulutus ei lopu koskaan: Kungfu on mestaruutta harjoittelun kautta, polku sekä keholle että mielelle. Opi virheistäsi, avaa ainutlaatuisia taitoja ja löydä itsestäsi voimaa hallita Pak-Mei Kung-Fun tuhoisat tekniikat.


Miten saan pelini?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  Trustpilot
  Trustpilot
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009