Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
 • DIGITAL KEY
 • EU VERSION
 • PC KEY

Ostaa Verkosta: Roblox lahjakortti 10 EUR

10.99
Saatavilla
Koodi lähetetään sähköpostiisi mahdollisimman pian.
Seller: Prepaid
 1. Kirjaudu tilillesi selaimella: https://www.roblox.com/home
 2. Siirry Pelikortin lunastussivulle: https://www.roblox.com/gamecards/redeem
 3. Syötä pelikortin PIN-koodi
 4. Valitse Lunasta lisätäksesi luotto tai Robux tilillesi
EXTkeys11.49

Suurimman käyttäjien luoman verkkopelialustan ja yli 15 miljoonan käyttäjien luoman pelin ansiosta Roblox on suosituin lasten ja teini-ikäisten pelisivusto (comScore). Virtuaalimaailman tutkimusmatkailijat tulevat Robloxiin joka päivä luomaan seikkailuja, pelaamaan pelejä ja roolipelejä sekä oppimaan ystäviensä kanssa perheystävällisessä, mukaansatempaavassa 3D-ympäristössä.
Vie Roblox-elämyksesi uudelle tasolle. Käytä Roblox-lahjakortteja ostaaksesi Robuxeja (Robloxin virtuaalinen valuutta) ja hanki lisää pelin sisäistä sisältöä tai päivitä avatarisi upeilla esineillä. Voit myös tuplata hauskuuden lunastamalla kortillasi Premium-tilauksen.

Pelikorttien lunastaminen Roblox-tilillä:


Miten saan tuotteeni?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009