Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
 • DIGITAL KEY
 • EU VERSION
 • PC KEY

Ostaa Verkosta: Razer Gold EU 5 EUR lahjakortti

6.49
Saatavilla
Koodi lähetetään sähköpostiisi mahdollisimman pian.
Seller: Prepaid

1. Mene osoitteeseen gold.razer.com ja kirjaudu sisään Razer Gold -tilillesi.
2. Kun olet tällä sivulla, napsauta Kirjaudu.
3. Valitse vaihtoehto "Razer Gold PIN" ja napsauta "Lunasta koodi".
4. Syötä salainen koodisi ja napsauta sitten Lunasta nyt.

Virallinen aktivointikoodi EU Razer Gold 5 euron lahjakortin lunastamiseen Razer-tililläsi.

Razer Gold on yhtenäinen virtuaalinen krediitti pelaajille maailmanlaajuisesti. Osta pelejä ja pelin sisäistä sisältöä Razer Goldilla, niin saat enemmän vastinetta rahoillesi – mukaan lukien Razer Silverin ja eksklusiivisten pelitarjousten saaminen.
Voit tehdä ostoksen Razer Goldilla yli 42 000 pelissä ja viihdesisällössä. Aloita lataamalla Razer Gold -tilillesi varoja verkossa tai missä tahansa 5,6 miljoonasta asiakaskosketuspisteestämme ympäri maailmaa. Jokainen ostos Razer Goldissa tuo sinulle Razer Silveriä, joka on pelaajien ainoa kanta-asiakasohjelma.


Miten saan tuotteeni?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009