Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
NBA 2K23 (PC)
 • DIGITAL KEY
 • ENGLISH LANGUAGE
 • EU VERSION
 • MULTI LANG
 • PC KEY
 • PEGI 3
 • STEAM KEY
 • WINDOWS

Ostaa Verkosta: NBA 2K23 (PC)

-70%
17.99 59.99
Saatavilla
Koodi lähetetään sähköpostiisi mahdollisimman pian.
Seller: Summanus

Jos olet jo asentanut Steam Clientin ja sinulla on Steam-tili, ohita ensimmäinen vaihe.

1. Lataa ja asenna Steam Client.
2. Avaa Steam Client -ohjelma
3. Jos sinulla ei ole Steam-tiliä, valitse "Create a new Account"
4. Jos sinulla on jo Steam-tili, kirjaudu sisään.
5. Paina "+ Add a Game" -kuvaketta sivun vasemmassa alakulmassa
6. Valitse "Activate a product on Steam".
7. Noudata näytön ohjeita ja syötä koodi, jonka olemme lähettäneet sinulle
8. Steam todentaa koodin muutamassa minuutissa
9. Paina "Library" nähdäksesi pelin.
10. Paina peliä ladataksesi sen

Virallinen Steam-aktivointikoodi pelin NBA 2K23 lunastamiseen Steam-tilillä.

Ota haaste vastaan ja hyödynnä koko potentiaalisi NBA 2K23:ssa. Todista osaamisesi maailman parhaita pelaajia vastaan ja näytä kykysi MyCAREERissa. Yhdistä tämän päivän All-Stars-pelaajia ajattomien legendojen kanssa MyTEAMissa. Rakenna oma dynastiasi MyGM:ssä tai vie NBA uuteen suuntaan MyLEAGUE:n avulla. Kohtaa NBA- tai WNBA-joukkueita PLAY NOW -pelissä ja koe todenmukainen peli. Kuinka sinä vastaat huutoon?
OTA ENEMMÄN VASTUUTA: Tunne hienostunut pelattavuus kädet pallon molemmin puolin NBA 2K23 -pelissä. Hyökkää kohti koria uudella hyökkäystaitoihin perustuvien liikkeiden arsenaalilla, samalla kun vapautat potentiaalisi lockdown-puolustajana uusilla yksi yhtä vastaan -toiminnoilla pysäyttääksesi vastustajat joka käänteessä.
EEPPINEN MATKA ODOTTAA: Lähde räjähdysmäiselle koripallomatkalle tilavalla risteilyaluksella, jossa on koskemattomia kenttiä, kauniita näkymiä ja mielin määrin palkintoja sinulle ja MyPLAYERillesi. Rantaretket tarjoavat lisäksi vieläkin enemmän tutkittavaa.
JORDAN CHALLENGE PALAA: Astu ajassa taaksepäin aikakaudelle ominaisten visuaalisten yksityiskohtien kanssa, jotka vangitsivat Michael Jordanin nousun joukkueen omasta sensaatiosta maailmanlaajuiseksi ikoniksi. Mukaansatempaava Jordan Challenges kertoo hänen uralleen tunnusomaisesta hallitsevasta asemasta. Solmi hänen kenkänsä toisintaaksesi hänen ylimaalliset tilastonsa ja ikoniset viimeiset heitot, samalla kun kuuntelet ensikäden kertomuksia niiltä, jotka ovat todistaneet hänen kypsymistään orastavasta tähdestä koripallolegendaksi.
RAKENNA JOUKKUEESI: Palloile ilman rajoja, kun keräät ja kokoat joukon legendaarisia lahjakkuuksia miltä tahansa aikakaudelta MyTEAMissa. Hallitse jalopuukenttiä joka kausi ja herätä visiosi henkiin laajalla valikoimalla räätälöintityökaluja, joilla luot täydellisen lookin täydelliselle aloitusviisikolle.


Miten saan pelini?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009