Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
House_Party_PC_Cover
 • DIGITAL KEY
 • MULTI LANG
 • PC KEY
 • PEGI 16
 • STEAM KEY
 • WINDOWS

Ostaa Verkosta: House Party (PC)

-19%
16.99 20.99
Loppu varastosta
Loppu varastosta
Tuote on loppunut varastosta ja lisätään pian.
Seller: Summanus

Jos olet jo asentanut Steam Clientin ja sinulla on Steam-tili, ohita ensimmäinen vaihe.

1. Lataa ja asenna Steam Client.
2. Avaa Steam Client -ohjelma
3. Jos sinulla ei ole Steam-tiliä, valitse "Create a new Account"
4. Jos sinulla on jo Steam-tili, kirjaudu sisään.
5. Paina "+ Add a Game" -kuvaketta sivun vasemmassa alakulmassa
6. Valitse "Activate a product on Steam".
7. Noudata näytön ohjeita ja syötä koodi, jonka olemme lähettäneet sinulle
8. Steam todentaa koodin muutamassa minuutissa
9. Paina "Library" nähdäksesi pelin.
10. Paina peliä ladataksesi sen

KäyttöjärjestelmäWindows 7+
Keskusyksikkö(Prosessori)
Intel Pentium G4500, AMD FX8350
RAM(Muisti)
8 GB
Kiintolevy(Vapaa tila)
8 GB
GPUDirect X 11 GPU w/ 2GB

Hanki virallinen aktivointikoodi lunastaaksesi House Party

House Party on konseptiltaan ja huumorintajultaan saanut vaikutteita 80- ja 90-luvun vanhemmista seikkailupeleistä, kuten Leisure Suit Larry ja Monkey Island, mutta se on toteutettu kauniissa 3D-versiossa ensimmäisen persoonan pelinä.
Aloitat pelin kävelemällä sisään jo käynnissä oleviin kotibileisiin, ja tavoitteesi on yrittää päästä erilaisiin lopputuloksiin ratkaisemalla erilaisia pulmia ja lepertelemällä. Peli on ainutlaatuinen siinä mielessä, että toimintasi sanelee vahvasti pelin ja tarinan suunnan. Tiettyjen valintojen tekeminen pelissä voi joko poistaa tai avata lisää vaihtoehtoja. Sinulla on edessäsi moraalisia valintoja, jotka johtavat erilaisiin lopputuloksiin, jotka ohjaavat tarinan etenemistä.
Pelissä pääset kokemaan tavanomaista rietastelua, jota tällaisissa juhlissa esiintyy: rumaa kielenkäyttöä, bilepelejä, alastomuutta, tappeluita, seksiä ja paljon muuta, ja usko pois, mitään kaunistelematta! Jokaisella hahmolla on oma persoonallisuutensa, oma tarinansa ja omat tehtävänsä pelaajalle. Voit nauttia tästä yhdessä upean 3D-pelattavuuden, upeiden mallien ja erittäin sarkastisen ja kuivan huumorin kanssa. Tekoäly on erittäin vankka, ja hahmot reagoivat lukuisiin ärsykkeisiin ja pelaajan valintoihin. Tarinapolkuja on useita, ja päätöksistäsi riippuen erilaisia lopputuloksia on monia.


Miten saan pelini?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009