Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
GTA 5 - Premium Online Edition (PC)
 • DIGITAL KEY
 • ENGLISH LANGUAGE
 • MULTI LANG
 • PC KEY
 • PEGI 18
 • REGION FREE
 • ROCKSTAR SOCIAL CLUB
 • WINDOWS
 • WORKS WORLD WIDE

Ostaa Verkosta: GTA 5 - Premium Online Edition (PC)

-82%
10.99 59.99
Saatavilla
Koodi lähetetään sähköpostiisi mahdollisimman pian.
Seller: Summanus

1. Mene osoitteeseen: http://socialclub.rockstargames.com/activate
2. Kirjaudu sisään Social Club -tililläsi / Luo Social Club -tili
3. Valitse "Use Rockstar Code"
4. Syötä koodi ja klikkaa "Activate"
5. Lataa peli

KäyttöjärjestelmäWindows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Keskusyksikkö(Prosessori)
Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM(Muisti)
4 GB
Kiintolevy(Vapaa tila)
72 GB
GPUNVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Kokeile automaattista järjestelmävaatimusten tunnistustyökalua alla olevasta linkistä:

https://systemrequirementslab.com/cyri/requirements/gta-5-premium-online-edition/19015

*** Vaiheet 1–3 ovat uusille käyttäjille ***
1) Paina "Can you run it" -painiketta
2) Internet-selaimesi lataa ohjelman nimeltä "Detection"
3) Suorita "Detection"
4) Tarkista tuloksista, pystyykö koneesi pyörittämään haluamaasi peliä vai ei.

Virallinen peliavain GTA 5 – Premium Online Editionin aktivoimiseen Rockstar Social Clubissa.

Premium Online Editionin sisältö

GTA 5 (alkuperäinen peli)
GTA Online Criminal Enterprise Starter Pack (DLC)

Sarjan luojan Rockstar Northin kehittämä Grand Theft Auto V on sarjan tähän mennessä suurin ja kunnianhimoisin nimike. Suuressa Los Santosin kaupungissa ja ympäröivällä alueella tapahtuva Grand Theft Auto V tarjoaa ennennäkemättömän mittakaavan ja yksityiskohtia täynnä elämää vuorenhuipuista valtameren syvyyksiin.
Los Santos: rönsyilevä auringon paahtama metropoli, joka on täynnä itseapuguruja, tähtiä ja hiipuvia julkkiksia, jotka olivat aikoinaan länsimaailman kadehdinnan kohteina ja jotka nyt kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden ja halvan tosi-tv:n aikakaudella.
Keskellä myllerrystä kolme hyvin erilaista rikollista suunnittelee omia mahdollisuuksiaan selviytyä ja menestyä: Franklin, entinen katugangsteri, etsii nyt todellisia mahdollisuuksia ja todellista rahaa; Michael, ammattimies ja ex-vanki, jonka eläkkeelle jääminen ei ole läheskään niin ruusuista kuin hän toivoi sen olevan; ja Trevor, väkivaltainen mielipuoli, jota ajaa eteenpäin seuraava iso keikka. Kun vaihtoehdot loppuvat, joukko riskeeraa kaiken rohkeissa ja vaarallisissa ryöstöissä, joista he voisivat saada rahaa loppuiäkseen.
Suurin, dynaamisin ja monipuolisin koskaan luotu avoin maailma, Grand Theft Auto V yhdistää tarinankerrontaa ja pelillisyyttä uusilla tavoilla, kun pelaajat hyppäävät toistuvasti sisään ja ulos pelin kolmen päähahmon elämästä ja pelaavat pelin yhteen punotun tarinan kaikkia puolia.
Kaikki uraauurtavan sarjan klassiset tunnusmerkit palaavat, mukaan lukien uskomaton huomio yksityiskohtiin ja Grand Theft Auton synkän humoristinen ote moderniin kulttuuriin sekä upouusi ja kunnianhimoinen lähestymistapa avoimen maailman moninpeliin.


Miten saan pelini?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  Trustpilot
  Trustpilot
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009