Punktid LogoPunktid Logo
Listattu Nasdaqissa
 • DIGITAL KEY
 • MULTI LANG
 • ORIGIN KEY
 • PC KEY
 • PEGI 3
 • REGION FREE
 • WINDOWS
 • WORKS WORLD WIDE

Ostaa Verkosta: FIFA 23 (PC)

-50%
34.99 69.99
Saatavilla
Koodi lähetetään sähköpostiisi mahdollisimman pian.
Seller: Summanus

Aktivoidaksesi/ladataksesi pelin sinulla täytyy olla Origin asennettuna tietokoneellesi.

1. Avaa Origin ja kirjoita EA-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Mikäli sinulla ei ole EA-tiliä, paina "Create an account" luodaksesi tilin.

2. Valitse sivun vasemmasta laidasta "Game Library", klikkaa "Add a Game" -linkkiä sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse "Redeem Product Code".

3. Syötä koodi, jonka lähetimme sinulle, ja paina "Next"

4. Valitse kieli, jota haluat käyttää tuotteen aktivoinnissa, ja paina "Submit and continue". Peli on nähtävissä kohdassa "My Games"

5. Paina "Ready to download" ladataksesi pelin.

6. Kun peli on ladattu ja asennettu, klikkaa "Ready to Play" ja nauti uudesta pelistäsi!

 

Lunasta tuotekoodisi EA-sovelluksessa:
Käynnistä EA-sovellus. Kirjaudu sisään EA-tilillesi. Avaa Oma kokoelma. Valitse Lunasta koodi

Virallinen aktivointikoodi pelin FIFA 23 lunastamiseen Origin-tililläsi.

Kolme parasta syytä pelata FIFA 23 -peliä

• Rakenna unelmiesi joukkue ja kilpaile FIFA:n suosituimmassa tilassa
• Naisten seurajalkapallo tekee debyyttinsä FIFA 23:ssa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden pelata eräissä maailman suurimmista joukkueista.
• FIFA 23 määrittelee uudelleen Ultimate Team -kemiaa painottavan järjestelmän tarjotakseen lisää joustavuutta joukkueen rakentamiseen

Tietoja FIFA 23:sta

EA SPORTS™ FIFA 23 tuo koko maailman pelin kentälle HyperMotion2-tekniikalla, joka tekee pelistä entistäkin realistisempaa. Mukana on myöhemmin kaudella peliin tulevat sekä miesten että naisten FIFA World Cup™ -ottelut, naisseurajoukkueiden lisäys, cross-peliominaisuudet ja paljon muuta. Koe FIFA 23:n vertaansa vailla oleva aitous – yli 19 000 pelaajaa, yli 700 joukkuetta, 100 stadionia ja yli 30 liigaa.
Football™:n tukema EA SPORTS™ FIFA 23 tuo HyperMotionin PC:lle ensimmäistä kertaa kaksinkertaisella aidolla liikkeenkaappauksella, joka tekee pelaamisesta vieläkin todellisempaa. HyperMotion2 avaa uusia ominaisuuksia ja tuo FIFA 23:een yli 6 000 tosielämän animaatiota, jotka on otettu miljoonista Advanced 11v11 Match Capture -kehyksistä. Lopputulos tuo FIFA 23:n entistä lähemmäksi sekä miesten että naisten jalkapalloa, saa pelaajat liikkumaan luonnollisesti kaikkialla kentällä, esittelee upouuden kuljetusjärjestelmän, uuden kiihdytysmekaniikan ja paljon muuta.
Koe kansainvälisen jalkapallon huipentuma FIFA World Cup Qatar 2022™ ja FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™, sillä lajin suurimman turnauksen draama ja jännitys tulevat FIFA 23:een julkaisun jälkeisten päivitysten kautta ilman lisäkustannuksia. FIFA 23 Ultimate Team™ -peliin tulee myös koko kausi FIFA World Cup Qatar 2022™ -vaikutteista sisältöä, mikä auttaa sinua lisäämään kansainvälistä tunnelmaa unelmajoukkueeseesi.
Rakenna unelmajoukkueesi ja kilpaile FIFA:n suosituimmassa tilassa, jossa on tuhansia pelaajia lisättävänä joukkueeseesi ja lukemattomia tapoja mukauttaa seuraasi sekä kentällä että sen ulkopuolella. Pelaa yksin Squad Battlesissa, yhdessä FUT Co-Opissa, verkossa Division Rivalsissa tai FUT Championsin parhaimmistoa vastaan, sillä FIFA Ultimate Team™ yhdistää sinut jalkapallon maailmaan koko kauden ajaksi.
FIFA 23 määrittelee uudelleen Ultimate Team -kemiaa painottavan järjestelmän tarjotakseen enemmän joustavuutta joukkueen rakentamiseen ja tekee pelaamisesta ystävien kanssa helpompaa kuin koskaan esittelemällä cross-peliominaisuudet ensimmäistä kertaa. Kentällä FUT Moments tarjoaa sinulle aivan uuden tavan pelata skenaariopohjaisilla yksinpelihaasteilla, joiden teemana ovat todelliset tapahtumat, tai FUT-kampanjoilla, joilla voit kilpailla ja ansaita palkintoja seurallesi.
Naisten seurajalkapallo tekee debyyttinsä FIFA 23:ssa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden pelata eräissä maailman suurimmista joukkueista. HyperMotion2:lla toimiva FIFA 23:n naisten peli yhdistää oman 11v11-ottelukaappauksen huippuluokan koneoppimisteknologiaan avaten uusia, autenttisia animaatioita erityisesti naisten jalkapallolle FIFA 23:ssa.


Miten saan pelini?

Sähköpostiisi lähetetään yksilöllinen aktivointikoodi, jonka voit aktivoida virallisesti verkkosivulla. Tarkemmat ohjeet löydät alempaa kohdasta ”Koodin aktivointiohje”.

Miksi kannattaa valita Punktid.fi-verkkokauppa?

 • Hinta – digitaalisen myynnin ansiosta meillä ei ole toimitus- ja pakkauskustannuksia, joten hintamme ovat usein paljon suositushintaa edullisempia.
 • Luotettavuus – olemme palvelleet kymmeniä tuhansia asiakkaita ja täyttäneet satojatuhansia tilauksia yrityksemme toiminta-aikana. Riippumattomassa Trustpilot-palautejärjestelmässä meille on annettu tuhansia positiivisia arvioita, ja keskiarvomme on 5/5.
 • Kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2009. Tunnemme pelimaailman perusteellisesti ja osaamme auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Miksi minun pitäisi suosia punktid.fi-verkkokauppaa?

 • Hinta – digitaalisen toimituksemme ansiosta voimme ohittaa toimitus- ja pakkauskulut, jolloin voimme myydä pelejä alle suositushinnan.
 • Luotettavuus – meillä on tuhansia positiivisia palautteita Trustpilotissa, ja keskimääräinen arvosanamme on 5/5. Teemme aina parhaamme, jotta kokemus olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea.
 • Kokemus – olemme olleet markkinoilla vuodesta 2009 ja tiedämme kaiken pelaamisesta, joten voimme auttaa sinua lähes kaikissa kysymyksissä. Ja vaikka emme tietäisi – otamme selvää ja yritämme auttaa sinua joka tapauksessa!
  Trustpilot
  Trustpilot
  DIGITAALINEN TOIMITUSKoodit lähetetään sähköpostiisi
  ASIAKAS VOITTAASäästä Punktidin avulla
  YLI 10 VUODEN KOKEMUSOlemme toimineet vuodesta 2009