Bonusjärjestelmä | Punktid
 • 2 min 44 sek sitten
  Ksenija osti
  UK PSN 10 GBP Lahjakortti
 • 41 sek sitten
  Ksenija osti
  UK PSN 10 GBP Lahjakortti
 • 4 min 24 sek sitten
  Raimond osti
  Suomi PSN 50 EUR Lahjakortti
 • 8 min 20 sek sitten
  Igors osti
  Euro Truck Simulator 2 (PC/MAC)
 • 8 min 11 sek sitten
  Igors osti
  Euro Truck Simulator 2 (PC/MAC)
 • 16 min 6 sek sitten
  Hannes osti
  Roblox lahjakortti 50 AUD
 • 16 min 6 sek sitten
  Hannes osti
  Roblox lahjakortti 25 AUD
 • 15 min 55 sek sitten
  Ēvalds osti
  EU Xbox Live Gold 12 kk
PC
Muu

Bonusjärjestelmä

1) Ansaitset krediittejä jokaisesta ostoksestasi kulloisenkin bonustasosi mukaisesti. Voit käyttää krediittejä maksaessasi seuraavia ostoksiasi

2) Voit nähdä ja käyttää krediittejäsi kirjautumalla tilillesi

3) Saat bonuskrediittejä silloinkin, kun et ole kirjautunut tilillesi ostosta tehdessäsi

Bonustasot on jaettu kolmeen:

boonus_susteem_FIN.jpg

Punktid.fiin bonusjärjestelmässä ansaitset krediittejä jokaisesta ostosta. Krediittien prosentuaalinen osuus riippuu viimeisten 365 päivän aikana tehtyjen ostosten kokonaissummasta. Voit käyttää bonuksia Punktid.fiin kaupassa ostosten tekoon ja alennuksiin tuotteista.

Ostosten kokonaissumma lasketaan tätä päivää edeltäneiden 365 päivän ajalta. Tämä tarkoittaa, että yli 365 päivää sitten tehtyjä ostoksia ei lasketa kokonaissummaan. Vain onnistuneesti loppuun asti käsitellyt tilaukset lasketaan kokonaissummaan. Jos bonustasosi muuttuu, sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

Bonuskrediittien keräämiseksi ja käyttämiseksi on luotava Punktid.com-tili. Bonuksia kerääntyy luomallesi tilille kuitenkin myös silloin, kun et ole kirjautuneena tehdessäsi ostoksen. On tärkeää käyttää ostosta tehdessä aina täsmälleen samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit rekisteröityessäsi. Voidaksesi käyttää kerryttämiäsi bonuskrediittejä sinun täytyy kirjautua sisään tilillesi.

Jos et ole tehnyt ostoksia viimeisten 365 päivän aikana, et saa bonusta ensimmäisestä ostoksestasi (koska viimeisten 365 päivän ostosten kokonaissumma on 0 €).

Bonuskrediittejä voi käyttää vain kaupassa maksamiseen, niitä ei voi nostaa ulos rahana.

Esimerkiksi:

1) Ostat 250 €:n arvosta tavaraa yhden päivän aikana, mutta et ole tehnyt ostoksia edeltävän 365 päivän aikana. Tämä tarkoittaa, että et saa krediittejä tästä ostoksesta, mutta sinut siirretään automaattisesti bonustasolle "hopea" ja saat 3 % bonuskrediittejä seuraavista ostoksistasi. Jos et tee ostoksia seuraavan 365 päivän aikana, tasosi putoaa takaisin nollaan.

2) Tilaat 50 €:n arvosta tavaraa joka viikko ja saavutat bonustason "Kulta", mutta jossain vaiheessa lopetat ostamisen. Tässä tapauksessa viimeisten 365 päivän aikana tehtyjen ostosten kokonaissumma alkaa laskea kohti nollaa (vanhimpia ostoja ei enää lasketa kokonaissummaan), kunnes bonustaso on jälleen 0.

Bonuskrediittien käyttö

Et voi valita bonuskrediittien määrää, jonka haluaisit käyttää. Jos ostostesi summa on krediittisummaasi pienempi, voit käyttää krediittejä koko ostoksen maksamiseen ja jäljelle jäävät krediitit jäävät edelleen tilillesi. Jos ostostesi summa on krediittisummaasi suurempi, sinun on käytettävä kaikki bonuskrediittisi ja maksettava jäljelle jäävä ostossumma.

Esimerkiksi:

1) Olet kerännyt 10 €:n arvosta bonuskrediittejä ja haluaisit ostaa tuotteen, joka maksaa 5 €. Tässä tapauksessa voit ostaa kohteen maksamalla pelkästään krediiteillä, minkä lisäksi tilillesi jää jäljelle 5 €:n arvosta krediittejä.

2) Olet kerännyt 10 €:n arvosta bonuskrediittejä ja haluaisit ostaa tuotteen, joka maksaa 15 €. Tässä tapauksessa voit ostaa tuotteen maksamalla 10 € krediiteillä ja sitten maksamalla loput 5 € haluamallasi maksutavalla.

Et ansaitse bonuskrediittejä, jos:

1) Olet maksanut ostoksen osittain tai kokonaan bonuskrediiteillä

2) Olet käyttänyt alennuskoodia tilausta tehdessäsi

3) Et tehnyt tilausta käyttämällä Punktid.comin sivustolle rekisteröityä sähköpostiosoitetta

4) Ostat tuotteen, joka ei kuulu bonusjärjestelmäämme. Näet kaikki poissuljetut tuotteet TÄSTÄ