Steam-lahjakortit: Fyysisten korttien loppu ja sähköisen lahjakortin tulevaisuus

By | 2024-10-15T11:36:14+00:00 2017/09/28|PC|

Steam-lahjakortit

Punktid.fi on saanut tietää, että Steam on lopettanut fyysisten lahjakorttien tuotannon. Nykyiset kortit myydään loppuun, mutta uusia fyysisiä kortteja ei ole tarkoitus enää valmistaa. Steam ei ole vielä julkaissut virallista ilmoitusta asiasta, joten emme tiedä, voiko Steam-lahjakortteja ostaa tulevaisuudessa sähköisessä muodossa vai poistuuko tämä mahdollisuus kokonaan.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Kun asiakkaat vastaanottavat koodinsa sähköpostitse, nämä koodit on alun perin skannattu fyysisistä korteista. Olemme tällä hetkellä varastoimassa Steam-lahjakortteja varmistaaksemme, että voimme edelleen tarjota niitä asiakkaillemme. Markkinoiden tarjonnan vähentyessä korttien hinnat saattavat nousta lähitulevaisuudessa. Jatkamme tilanteen seurantaa ja päivitämme tietojamme sitä mukaa, kun Steam tekee virallisia päätöksiä.

Sähköinen lahjakortti vaihtoehtona

Jos fyysiset Steam-lahjakortit poistuvat markkinoilta, sähköinen lahjakortti saattaa olla tulevaisuuden ratkaisu. Sähköinen lahjakortti on kätevä ja nopea tapa hankkia pelirahaa itselle tai lahjaksi ystävälle. Toivomme, että Steam tarjoaa jatkossakin mahdollisuuden ostaa lahjakortteja sähköisessä muodossa.

Kerro mielipiteesi

Haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet Steamin päätöksestä lopettaa fyysiset lahjakortit. Onko sinulle tärkeää saada fyysinen kortti vai sopiiko sähköinen lahjakortti paremmin tarpeisiisi? Jätä kommenttisi alle ja jaa ajatuksesi kanssamme.

Mikä on Steam-lahjakortti?

Steam-lahjakortti on kätevä tapa lisätä rahaa Steam-tilisi lompakkoon. Steam on yksi maailman suurimmista digitaalisten pelien jakelualustoista, jossa voit ostaa tuhansia pelejä, ohjelmistoja ja muuta digitaalista sisältöä. Lahjakortti toimii kuten perinteinen lahjakortti: se sisältää koodin, jonka voit lunastaa Steam-tililläsi, ja jonka arvo lisätään suoraan lompakkoosi.

Steam-lahjakortit ovat nyt saatavilla osoitteessa Punktid.fi

Osta sähköinen Steam-lahjakorttisi nyt ja sukella suosikkipeliesi maailmaan ilman odottelua. Me Punktid.fi:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle nopeaa ja luotettavaa palvelua, jotta pelikokemuksesi jatkuu keskeytyksettä.